WW: Westeros Wars

WW: Westeros Wars

WW: Westeros Wars 03

Erreg a Magas Szívnél

2017. augusztus 09. - Elessar18

7886314020acf0b20636719381a8f022--iron-throne-the-forest.jpg

Az Andalok egy kegyetlen emberi népség volt. Miután az Elsők és a Gyermekek békét kötöttek és együtt védték Westerost, megkezdődött az Andal hódítás. Az Andalok a hét Isten nevében elkezdték leigázni Westerost. Félelmetes erős harcosok voltak és modernebb fegyvereik voltak az elsőknél. Miután egy nagy csatában 7 Andal király is összefogott legyőzték a folyóvidék nagy királyát, IV. Tristifert, Az Igazság Pörölyét, aki a gyermekek védelmében halt meg. Az Andaloké lett a folyóvidék királysága. Élt ebben az időben egy Erreg nevű harcos akit Rokonölőnek neveztek, mert megölte bátyját egy földért amit állítólag ő kapott volna. Miután Rokonölő a saját birtokán felépített sok házat és gazdálkodásba fogott, eszébe jutott, hogy mennyire elpuhult és ezt nem engedheti meg magának, hiszen ellenségek veszik körül. Az ellenség pedig igen közel volt. A bátyja egykori birtokán, ahol egy nagy lapos tetejű domb is állt. Ez volt a Magas Szív.  A domb tetején állt egy emberi falu és 31 Varsafát gondozó gyermekek népe is, akik 10-szer többen voltak az Elsőknél, akikkel kereskedtek. Erreg felfegyverezte magát és seregét a legmodernebb vasból készült harci eszközökkel és elindultak és elindultak megtisztítani a dombot. Minden akadály nélkül felértek a tetőre.

-Megállj! Ki vagy ?-kiáltott rá egy ember.

Erreg beárnyékolta a szemeit mert a nap a falu mögött állt és nem látta, ki is szólította meg. Egy vörös hajú férfi volt az egy dárdával és mellette két másik. Erre Erreg hangos nevetésben tört ki majd közben emberi felé fordult és megkérdezte.

-Azt kérdez ki vagyok hahaha. Összegörnyedt a röhögéstől.

-Azt kérdezi.. hát én beszarok. Aztán felegyenesedett és elkomolyodott. Odalépett a férfihoz, megfogta a vállát és a szemébe nézett.

-Én csak a föld Ura vagyok.

Hirtelen előkapott egy kést és mélyen a gyomrába döfte. A két férfi rálőtt, de az Andal a másik férfi testét használta pajzsként és felfogta vele a nyilakat. A két íjászt végül emberei lőtték le.

-Köszi a ruhádat-és megtörülte a kését, majd öles léptekkel besétált a faluba és a főtér felé tartott. Elősször egy vasvillás támadt rá. Elkapta a villát és a kést a szemén keresztül az agyába szúrta. A vasvillát megtartva ment tovább. A következőt felnyársalta vele. 4 méter magasra emelte majd a nyelét a földbe állította. Erreg kuncogott egyett, mert könnyű dolga volt. Emberei mindenhová benyitottak és megöltek mindenkit. Erreg is betért az egyik házba. Az asztalra nézett ahol egy kenyér volt. Közelehb lépett de egy lapáttal fejbe vágták. Egy nő volt az. Ezért az Andal megfogta a fejét és az asztalba verte.  Miután megtömte magát kenyérrel távozott. A főtér előtt még egy embert húzott karóba a saját lándzsájával. Kiért a főtérre és egy szökőkút mögött meglátta az elsők seregét.

-Fiúk, nem lehetne ezt máshogy megoldani?

Válaszul egy nyilat kapott a vállába. Miután egy kicsit megtántorodott, kihúzta magából a vesszőt.

-Hát nem-adta meg magának a választ majd füttyentett.

Serege három irányból érkezett. A szökőkút egy útkereszteződésnél àllt. Az elsők serege az egyik utcában állt. Szemben velük, valamint 2 oldalon pedig Erreg serege.

-Támadj!

Az Andalok minden irányból az Elsőkre zúdultak. Maga Erreg kihúzta egyik fokosát  az  övéből. Felmászott a kútra majd széttárt karokkal az ellenségre vetődött, mit sem törődve a hegyes lándzsákkal. Minden Andal halottra két ellenséges hulla jutott, pedig azok voltak többen. Végül kiszorították őket a faluból a varsafa liget előtti mezőre. Néhányuk elmenekült de a maradókat itt vágták le. Erreg döfte le az utolsót. El akart futni de az Andal kirúgta alóla a lábát majd a hátába vágta a fejszéjét. Megtántorodott egy kicsit a fáradságtól mikor kihúzta a fegyvert a hullából. Hangosan vette a levegőt. Kitörülte vértől és izzadságtól csepegó haját a szeméből és az égre nézett. Varjak köröztek fölöttük és nyilak zúgtak feléjük 

-Pajzsot fel!-kiáltott az egyik embere

-Gyáva férgek.-morgolódott Erreg az egyik pajzs mögül. Mikor a vihar elült mindenki felállt és meglátta a a gyermekek harcosait. Erreg nevetésbe kezdett és serege vele tartott.

-Ezek ellen a kis szarosok ellen kell harcolnom? Rendben-  előhúzta másik fejszéjét is.

-Öljétek meg mindet!-Erreg magasba emelte fejszéit,  majd azokat leengedve mindenkit eszeveszett futásra szólított. Az andalok közeledtek de a gyermekek az utolsó pillanatig vártak. Aztán 4-en meghúzták a köteleket és egy kihegyezet karókból összekötözött falat. Sokan a lendülettől rázuhantak a falra és itt végezték be az életüket. A többség pedig kinn rekedt. Erreg és 20 jó embere azonban még a fal felhúzása előtt elérte a vonalukat, így befutottak közéjük és mészárolni kezdték őket. A többiek lándzákkal próbálták ritkítani az ellent. Kiválló íjászaik azonban az emberek sorait ritkították, akik sehogy sem tudtak bejutni. A halottak száma egyre nőtt a kerítés mentén. Erreg is keményen küzdött az embereivel, de kevesen maradtak. Egyik emberét két lándzsával szúrták le, de mielőtt még meghalt, hatalmas fejszéjével lecsapta mindkét fejet. Az utolsót egy obszidian késsel szúrták nyakon. Gyilkosát Erreg küldte a földre és bezúzta koponyáját a fejszéje fokával. Így is megölték volna ha a kerítés előtt nem gyűllik fel annyi halott, hogy emberei be tudjanak mászni és Erreggel együtt kegyetlenül a halálba küldjenek mindenkit.

A bejegyzés trackback címe:

https://westeros-nagy-harcai.blog.hu/api/trackback/id/tr4112711008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása